Phyto 5

 

METHODE PHYTO 5:

Combinatie Oost & West:

Ons lichaam bestaat uit materie en energie.Wij Westerlingen richten ons vooral op het uiterlijk,de buitenkant en maken enkel een analyse op basis van wat we zien.Maar niet alles raakt hiermee opgelost.Vandaar dat wij onze Westerse kennis aanvullen met oeroude wijsheid uit het Oosten.

Waarom deze combinatie?

Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress,verkeerde voeding,klimaatveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.Phyto 5 zoekt de oorzaak  van het probleem door een diagnose van de reflexzones op het gezicht.

Hoe te werk?

Uw phyto 5 consulente maakt een diagnose van de reflexzones op het gezicht.Helaas wordt de ideale toestand gemakkelijk verstoord waardoor allerlei symptomen kunnen onstaan.Vele factoren waaronder stress,spanning,slechte eetgewoonten,gebrek aan lichaamsbeweging kunnen een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand.De beauty &energy consulente houdt bij de behandeling rekening met factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor de niet optimale gezondheid.

Schoonheid is uw element in evenwicht:

Beweging en verandering worden beinvloed door de vijf elementen:Hout,Vuur,Aarde,Metaal en Water.De vijf elementen vormen samen 1 geheel.Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting,lichamelijke of mentale vermoeidheid.U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt.Dit doet u terug stralen.

Drainage:

Met de Phyto 5 drainagetechniek laten we u energie weer op volle toeren draaien:

U voelt u lichaam bruisen van de energie

U huid straalt weer

Uw geest is wakker geschud

Kortom,we brengen uw energiereservoir tot een maximum.

Chromatherapie(lichttheraphie):

Tijdens de gelaat of lichaamsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van chromatherapie waardoor de stofwisseling op natuurlijke manier gestimuleerd wordt.

De porien worden fijner en zuiver,kleine rimpeltjes en onzuiverheden verdwijnen.

De huid is glad en elastischer en krijgt een gezond uiterlijk.

Chromatherapie heeft een positief en rustgevend effect!!!

  

Bezoek de website van phyto 5 voor meer informatie over de producten.

www.phyto5.be